Välkommen till vår hemsida med rabattkoder

Äntligen har vi slagit upp dörrarna till denna Coupino.se! Vi är ett gäng entusiaster som älskar att handla på internet, och vad är då inte bättre än att spara pengar med hjälp av rabattkoder?
Jag tror att om du har hittat till denna sida är väl medveten om vad en rabattkod är, men om du inte vet så kommer här en förklaring. En rabattkod är en kodsnutt som ofta ges ut av en butik på internet. Koden skriver man in i kassan strax innan man ska betala och ger dig rabatt på ditt köp! Rabatterna som ges varierar beroende på butik och vilka koder som butiken för närvarande har aktiva. Typiska rabattkoder kan vara:

 • 20 % rabatt på hela ordervärdet! (Ex du handlar för 1 000 kr, applicerar rabattkoden och får på så sätt 200 kr rabatt på din beställning).
 • Fri frakt på din beställning.
 • Gåvor eller varuprover på köpet.
 • 100 kr rabatt på din beställning över ett visst ordervärde.

Vi är en ny hemsida inom rabattkoder, men arbetar hårt för att lista och publicera rabattkoder från de största aktörerna på internet. Vi listar dagligen nya butiker och kopplar relevanta och fungerande rabattkoder till dessa butiker. Saknar du någon rabattkod? Då är du alltid välkommen att kontakta oss på info@coupino.se. Har du hittat en rabattkod som inte gäller? Attans! Tipsa oss gärna om detta så plockar vi ner den med en gång. Vi vill inte ha några inaktiva rabattkoder i våra listor.

Vad anser du? Kommentera gärna!

   Kommentera

   Coupino
   Logo