Om oss

Vi är två tjejer i 30-årsåldern som inledde vår ”spara pengar på shopping”-karriär med att klippa ut rabattkuponger i tidningen, likt köp 3 chokladkakor betala för 2.

Ja precis, så gamla är vi.

I och med att alla fysiska rabattkuponger försvunnit har vi i stället valt att flytta in i den digitala sfären, med mål att både hjälpa dig och oss själva att hitta samt nyttja fördelaktiga rabattkuponger.

I den här delsektionen förklarar vi vilka vi är, och så även sidan målsättning samt de framtidsplaner som gäller för Coupino.se.

Marika Fälth

Det är jag, Marika Fälth, som publicerar de senaste kupongerna löpande på webbsidan. Tack vare mitt arbete så får alltid du ta del av färska rabattkoder som i regel publiceras samma dag de finns tillgängliga.

Jag kan även beskrivas som den lite snålare av oss. Men snålhet är trots allt inte en last utan en tillgång, i synnerhet när man driver en webbsida med rabattkoder.

Zara Andersson

Zara ansvarar för det redaktionella material som publiceras på den här webbsidan. Det vill säga bloggposter, shoppingguider och tips gällande vilka rabattkoder som är mest fördelaktiga. Zara har arbetat som teknikskribent under ett flertal år, så publiceringsuppdraget passar henne som handen i handsken.

Martin Sköld och Robert Larsson

Martin och Robert ansvarar vare sig för det redaktionella materialet eller för publiceringen av nya rabattkoder eller erbjudanden. De är mer tekniskt lagda än vi, vilket medför att deras ansvarsområden främst rör videoredigering, webbutveckling samt implementering av nya funktioner här på Coupino.se.

Martin och Robert har dock inga ägarandelar i denna webbsida, utan arbetar helt på frilansbasis. Vi är mycket tacksamma att de väljer att samarbeta med oss, och vi skulle aldrig kunna tänka oss att byta ut dem. Så länge Coupino.se finns kvar, finns även Martin och Robert på plats. Var så säkra.

Coupino
Logo