Trion rabattkod maj 2024

Kategorier
 • Visa allt
 • Erbjudanden
 • Rabattkoder
 • REA
0
Ladda hem appen helt gratis hos Trion
Erbjudande
Ladda hem appen helt gratis hos Trion.
Visa mer

Prenumerera på Trion rabattkoder!

Missa aldrig en Trion rabattkod igen. Vi skickar ut våra nyhetsbrev 1 gång per vecka. Du kan avsluta när du vill och det är helt gratis!
Trion är träningsappen för dig som vill ha riktigt bra och effektiv träning i ett smidigt format. Med en digital PT i fickan har du alltid en tydlig plan för din träning, oavsett om du är på gymmet, hemma eller ute på resa. Upplev ett helt nytt och smartare sätt att träna! Med hjälp av ett unikt AI-system skapar Trion personanpassade träningsprogram för varje användare. Varje pass och moment i programmet har tydliga instruktionsfilmer och beskrivningar som visar precis hur du ska göra. Träningspassen kan utföras på gym, med ett powerband eller bara med kroppsvikt, du väljer själv tillbehörsalternativ innan du startar ett nytt pass, vilket innebär att du kan träna när och var du vill! Du kan även lägga till extrapass i programmet, välj mellan pass fokuserade på styrka, rörlighet eller pass som hjälper dig utvecklas inom en särskild sport. Med appen kan du exempelvis träna för att bli mer explosiv i golfsvingen och slå längre, bygga upp kroppsstyrkan som behövs för ett hinderbanelopp eller se till att du har tillräckligt med kraft i benen för att orka svänga ordentligt i skidbacken.Andra spännande funktioner är bl.a. ● Övningsbibliotek med 700+ övningar och instruktionsfilmer ● Integrationer till Apple Health och Google Fit ● Roliga och motiverande gamificationfunktioner ● Lägg till en vän i appen och tävla i eran topplistaAppen finns tillgänglig på både svenska och engelska och finns på både App Store och Google Play.

Trion rabattkoder och erbjudanden

Om du letar efter en Trion rabattkod så är vi säkra på att vi har någonting för dig. I listan till höger hittar du aktuella Trion rabattkoder och aktuella Trion erbjudanden. För att hämta hem koden så klickar du på ”Visa Rabattkod”. Nu kommer en ruta upp med koden. Kopiera denna och klistra in koden i kassan eller varukorgen hos Trion.

Rabattkoder kan benämnas på flera olika sätt, så när du väl hittat din rabattkod så letar du efter fält som innehåller någonting med rabattkod, kampanjkod eller erbjudandekod.

Så använder du en rabattkod från Trion

  Fler butiker
  & Other Stories112Ink123Bildelar24.se24Mx24S2Trendy3DLabs4Her50Plusmatch5VE MOREA Day'S MarchAbeBooksAbout YouAbs WheelsAbundoAccentAcer
  Coupino
  Logo